KZ 6 pc’s geluid isolatie ruis vermindering geheugen schuim oordopjes Kit voor alle In-ear oortelefoon maat: L & M & S(Blue)

Weight 0.0380 g
barcode

8212099101731

Geschikt voor

6

specifications
Color

Blauw

3.95

Shipping within 3-10 business days
SKU: SAS8437L Category:

Description

1. bevat drie modellen van grote middelgrote en kleine een paar modellen.
2. de voordelen van geheugen katoen: zeer flexibele en comfortabele pasvorm aan de gehoorgang niet gemakkelijk te glijden. Zacht en comfortabel het duurt langer in het oor effectieve vermindering van oor vermoeidheid.
3. het ontwerp van de verdikte OORWARMER effectief reduceert externe ruis en verbetert de lagefrequentie-zin.
4. na de montage het effect van de geluidsisolatie van de oortelefoon kan worden verbeterd en het verlies van de transmissie geluidssignaal 2dB waardoor de prestaties van de lage frequentie van de koptelefoon van de fysieke structuur niet overschrijdt.
5. effectief oplossen van de problemen veroorzaakt door gewone siliconen oorkappen zoals langdurige slijtage oor ongemak enzovoort.
6. schuim technologie gebaseerd op geheugen oor katoen die overeenstemt met de vorm van menselijke gehoorgang verzacht door de lichaam temperatuur Verwarming de vorm en de grootte van uw oorkanaal zal veranderen als gevolg van oefening en temperatuur geheugen katoen oorkappen zal ook uw oor volgen kanaal en veranderen en flexibel. Dagelijkse oortelefoons zoals praten zingen hardlopen zonnebaden etc. kunnen u begeleiden.
7. vorm geheugen voor ongeveer 5 seconden zich kan aanpassen aan verschillende soorten gehoorgang geen geluid schommelingen veroorzaakt door de vervorming van de gehoorgang.
8. algemeen compatibel met 90% van de mainstream koptelefoon op de markt.

Parameter:
1. L-size: hoogte 10.5 mm buitenste afstand van 13 mm innerlijke afstand 4.2 mm.
2. M-grootte: hoogte 10.4 mm buitenste afstand 12 mm innerlijke afstand 4.2 mm.
3. S-size: hoogte 10.3 mm buitenste afstand van 11 mm innerlijke afstand 4.2 mm.

Additional information

Weight 0.0380 g
barcode

8212099101731

Geschikt voor

6

specifications
Color

Blauw

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KZ 6 pc’s geluid isolatie ruis vermindering geheugen schuim oordopjes Kit voor alle In-ear oortelefoon maat: L & M & S(Blue)”